0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Duurzame inzetbaarheid van de duurzaamheidsprofessional

 

 

Beste duurzaamheidsprofessional,

 

Matchen uw beschikbare en benodigde competenties voor het werk dat u doet?

 

Een duurzaamheidsprofessional is iemand die actief is op het gebied van duurzaamheid en streeft naar een duurzame samenleving. Ze noemen zich ook wel milieuprofessional.  Gebieden waarin een dergelijke professional actief kan zijn; klimaatverandering, water, energie, afval, planologie, techniek, etc. De professional kan in diverse functies werkzaam zijn, zoals bijvoorbeeld: consultant, ingenieur, beleidsmaker, manager, onderzoeker, etc.

 

In dit onderzoek willen we u vragen bij diverse competenties aan te geven in welke mate u deze nodig heeft voor uw werk en in welke mate u zelf over de competentie beschikt. Het tweede deel van de enquête gaat in op hoe u uw duurzame inzetbaarheid ervaart via vijf thema’s. In het laatste deel wordt een aantal algemene vragen gesteld.

 

Dit onderzoek is onafhankelijk en vindt plaats aan de Open Universiteit, onder leiding van prof. Paquita Perez en prof. Tinka van Vuuren. Het is onderdeel van een groter en langlopend onderzoek aan de Open Universiteit naar duurzaamheidscompetenties en naar duurzame inzetbaarheid.

 

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5-10 minuten in beslag. Uw gegevens worden uiteraard anoniem verwerkt. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van de resultaten, kunt u aan het eind van de enquête uw e-mailadres achterlaten.

 

Heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op via duurzameinzetbaarheid@ou.nl

 

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

 

Vriendelijke groet,

Loes Waterreus

Er zijn 15 vragen in deze enquête.

Ik geef toestemming om de data die wordt verkregen tijdens deze enquête te gebruiken in het onderzoek.

Ik ben ervan op de hoogte dat alle data die ik deel tijdens dit onderzoek op een veilige manier zal worden verwerkt.

Ik ben ervan op de hoogte dat de resultaten van dit onderzoek anoniem worden verwerkt en niet naar mij herleidbaar zijn.

Ik ben ervan op de hoogte dat ik op elk gewenst moment kan stoppen met het onderzoek, zonder opgave van redenen.

Ik begrijp dat de data 10 jaar veilig wordt bewaard, overeenstemmend met de richtlijnen voor Nederlandse universiteiten.
Meer informatie hierover is beschikbaar via de website van de Open Universiteit via
www.ou.nl/research-ethics-committee-ceto.

Door het geven van de bevestiging, geeft u aan bovenstaande te hebben gelezen en dat u hiermee akkoord gaat.