0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Vragenlijst onderzoek leiderschapsstijlen en projectsucces

 

Beste respondent,

 

Dank dat je wilt deelnemen aan mijn onderzoek.

 

Zo meteen start de enquête. Voor het beantwoorden van de vragen kan je bij voorkeur refereren aan je laatst afgeronde ICT-project binnen het ministerie van Financiën. Het komt de kwaliteit van de beantwoording ten goede als je niet te lang nadenkt over je antwoord, maar het eerste antwoord geeft dat in je opkomt. Alleen een volledig ingevulde vragenlijst kan worden meegenomen in het onderzoek.

 

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens. 

 

Hartelijke groet,

Frank van Galen

f.van.galen@belastingdienst.nl

06 – 533 959 85

 


 

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.